Secţiunea Primar

Gornescu- Cătinaş Ryanna Carina Andreea – Liceul de coregrafie și artă dramatică Octavian Stroia”

LOCUL I – World Finals Dance Star, categoria Jazz, Croația 2017. LOCUL I – Dance Star World Qualifiers, la categoriile Contemporan și Jazz, Cluj-N, 2018.

LOCUL I – International Dance Competition Koln la categoriile Balet, Contemporan și Open, Germania 2018. LOCUL I – Young Stars Ballet Competition, categoria Balet, Sibiu, 2017.

LOCUL I – Festivalul “Stelele Aurii” secțiunile Balet și Jazz, 2017. LOCUL II – Dance Star World Qualifiers, categoria Modern, Cluj-N, 2018.

LOCUL II –Young Stars Ballet Competition, categoria Contemporan, Sibiu, 2017.

LOCUL II – World Finals Dance Star, categoria Balet Croația 2017.

Secţiunea Gimnaziu

Sorlea Iulia Alexandra – Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță”

1. Premiul special – Festivalul internațional „WAFA Shining star”, Turcia 2017

2. Marele Premiu – Festivalul de muzică pop pentru copii „Deva Music Star”, Deva, 2/3 iun 2018;

3. Premiul I – Concursul internațional „Muzica pentru toți”, Baia Mare, 27/28 apr. 2018;

 

Secţiunea Liceu

Pop Mira – Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”

A reprezentat România la Londra, în mai 2018, fiind unicul participant român și primul clujean calificat în competiția internațională de oratorie „Public Speaking”, organizată de English Speaking Union, unde a susținut o scurtă prezentare a Clujului și un discurs pe tema „The best way to predict the future is to invent it”.

Abilități de comunicare, talent oratoric, implicare în proiecte cu caracter social, politic, cultural etc.

Secţiunea Liceu

EUROSCOLA BARIȚIU 2017-2018 (24 ELEVI) – Colegiul Naţional „George Bariţiu”

Echipa „Euroscola Barițiu 2017-2018” este formată din 24 de elevi (clasele X-XII), doi profesori coordonatori și un colaborator. 

Echipa a participat și s-a clasat pe locul 3 la concursul național pentru liceeni „Euroscola 2017-2018”, ediția a X-a, inițiat de Biroul de Informare în România al Parlamentului European. Echipa a identificat – ca obiectiv de patrimoniu local – zidurile cetății medievale a Clujului.

În aprilie 2018, la „Zilele Euroscola”, în plenul Parlamentului European din Strasbourg, doi dintre elevii echipei au susținut un discurs, promovând municipiul Cluj-Napoca și s-a vizionat filmul de promovare a orașului, realizat de echipa de proiect. Cei doi elevi au participat la faza finală a concursului Eurogame, clasând echipele din care au făcut parte pe locurile 2, respectiv 4.