SECŢIUNEA A – LICEU

Grupul de elevi: Pop Andreea Cristina, Pop Larissa Malica, Vada Carina – Colegiul Național „George Barițiu”

–>Gala Caritabilă George Barițiu a avut loc în data de 26 mai a.c., în Sala Auditorium Maximum, ediția a V-a. În cadrul evenimentului s-a intrat pe baza unui bilet achiziționat prin Consiliile Școlare ale Elevilor din fiecare școală, persoanele participante au putut dona bani pentru cauza proiectului.

–>Scopul proiectului:

Atragerea de fonduri care vor fi donate copiilor cu cancer din secția de oncologie a Institutului de Oncologie Ion Chiricuță.

–> Beneficiarii: un grup de 20 de copii, care suferă de cancer, în formă avansată. Copii au vârsta între 3-12 ani. Prin sumele adunate se dorește ajutarea familiilor acestor copii pentru acoperirea unor cheltuieli.

–> Relevanță: Proiectul este important pentru comunitatea clujeană deoarece face cunoscut faptul că sunt și persoane defavorizate care au nevoie de ajutorul celor din jur.

SECŢIUNEA B – GIMNAZIU

Grup de Creație – Liceul Teoretic Gheorghe Șincai

12 elevi: Biriş Alessia, Centea Mara-Elena, Ilieş Maria-Miruna, Jeler Adrian Horaţiu, Crişan Carina-Denisa, Dumitru Smaranda-Ioana, Dumănescu Alexandru, Ghiţea Dorothea-Maria, Lazăr Ioana, Pop Mara, Sălăjan Alexandru, Man Tereza

1. Expoziție de Caritate pentru Centrul de Îngrijiri Paleative Sfântul Nectarie.

2. Spectacol în scop caritabil organizat în parteneriat cu World Vision România.

3.Spectacol în scop caritabil Vise calde pentru zile reci.

4. Strângere de fonduripentru Robert Lukacs.

 

SECŢIUNEA C – CICLUL PRIMAR

 

Un grup de elevi ai școlii Gimnaziale Liviu Rebreanu – 30 de elevi

Proiectul O bucurie de sărbători”