Se pot înscrie la această categorie echipe sportive care au obţinut rezultate remarcabile la nivel naţional şi internaţional, pentru următoarele discipline: tenis, fotbal, baschet, volei, ski, dans modern etc.

Dintotdeauna, sportul a fost recunoscut drept una dintre cele mai bune metode pentru dezvoltarea fizică a copiilor, dar recent au fost descoperite şi beneficiile psihologice oferite copiilor în urma implicării într-un sport de echipă.

În primul rând, adolescenţii care participă la sporturi de echipă în mod frecvent se vor dezvolta armonios şi nu se vor confrunta cu probleme de greutate. De asemenea, sportul contribuie la reducerea stărilor de insomnie sau lipsa de încredere şi le oferă adolescenţilor posibilitatea de a socializa cu cât mai multe persoane şi de a avea încredere în ceilalţi, fiind recomandat adolescenţilor care au probleme de timiditate. La această vârstă, a descoperirii de sine, este foarte important ca adolescenţii să aibă parte de reuşite, experimentarea primului succes contribuind la dezvoltarea armonioasă din punct de vedere mental şi la obţinerea de rezultate bune in activitaţile viitoare în care se vor implica.

Au fost premiate la cele două ediţii ale galei echipe de baschet, fotbal, rugby. Aşteptăm cu interes înscrierea în competiţie şi a altor echipe prestigioase de sport de pe plan local.