Cristiana Dragoş-Roman – Şcoala “ELF”

Rezultate obţinute în anul 2011:

– După câştigarea trofeului de excelenţă obţinut la Gala “10 pentru Cluj, Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii”, din 15 decembrie 2010, Cristiana a susţinut primele concerte în luna februarie a.c. primul la Cluj-Napoca, în cadrul Festivalului Naţional “Remember Enescu”, iar al doilea la Baia-Mare.

– A participat la Festivalul “Prietenii Muzicii/Pro Piano-România”, organizat la Cluj-Napoca, în perioada 25-27 februarie, unde a obţinut Diploma de Excelenţă şi Premiul Special pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti.

– A susţinut un Recital în cadrul Galei  “Premiilor Don’Or 2011”, organizată de Fundaţia Comunitară Cluj,  în data de 7 aprilie şi a participat la Concursul Naţional de Interpretare Vocal-Instrumentală “Tinere Talente”, Oradea, unde a obţinut Premiul I.

– A participat în luna iunie, la Bucuresti, la Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică Millenium Piano, iar în perioada 21-25 iunie, la Concursul Internaţional pentru Tineri Instrumentişti, la Udine (Italia), unde a obţinut un valoros Premiu I.

– Participarea la aceste concursuri o motivează pe Cristiana şi o mobilizează în efortul de pregătire, fapt care determină un salt calitativ în progresul ei artistic. De asemenea, acest efort se materializează prin premiile obţinute, premii care atestă calitatea şi nivelul şcolii romaneşti de pian, atât la nivel local, naţional şi internaţional.

– Cristiana a participat în anul în curs la două concursuri internaţionale prestigioase de pian, dintre care amintim:  concursul de pian care a avut loc în  Udine – Italia şi cel din Nisa – Franţa,  concursuri la care a obţinut prestigiosul Premiu I.

Rezultatele Cristianei de-a lungul timpului:

 1. PREMIU SPECIAL PENTRU ACURATEŢE ÎN INTERPRETARE – Concursul Internaţional de Interpretare Vocal-Instrumentală “Viva La Musica”, Zalău, 9-11 mai 2008 – PREŞCOLAR;
 2. DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ – Festivalul “Prietenii Muzicii/Pro Piano-Romania”, Cluj-Napoca, 14-15 februarie 2009;
 3. PREMIUL SPECIAL PENTRU CEA MAI BUNĂ INTERPRETARE A UNEI PIESE ROMÂNEŞTI – Festivalul “Prietenii Muzicii/Pro Piano-Romania” , Cluj-Napoca, 14-15 februarie 2009;
 4. DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ – Festivalul “Johann Sebastian Bach”, Cluj-Napoca, 19-21 martie 2009;
 5. PREMIU SPECIAL PENTRU CEL MAI TÂNĂR INTERPRET – Festivalul “Johann Sebastian Bach”, Cluj-Napoca, 19-21 martie 2009;
 6. PREMIUL I – Concursul Internaţional de Interpretare Vocal-Instrumentală “Viva La Musica”, Zalău, 8-10 mai 2009;
 7. PREMIUL I – Concursul Internaţional de Pian “Giuseppe Terracciano”, Salerno, Italia, 6-12 iulie 2009;
 8. CERTIFICAT DE EXCELENŢĂ – Gala premiilor de excelenţă ”10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii”, 15 decembrie 2009;
 9. DIPLOMĂ DE EXCEPŢIE – Festivalul “Prietenii Muzicii/Pro Piano-Romania”, Cluj-Napoca, 26-28 februarie 2010;
 10. DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ – Festivalul “Johann Sebastian Bach”, Cluj-Napoca, 18-20 martie 2010;
 11. PREMIUL I – Concursul Internaţional de Interpretare Vocal-Instrumentală “Viva La Musica”, Zalău, 6-8 mai 2010;
 12. PREMIUL I – Concursul Naţional de Interpretare Vocal-Instrumentală “Tinere Talente”, Oradea, 15-16 mai 2010;
 13. PREMIUL I – Concursul Internaţional de Interpretare Vocal-Instrumentală “Giovani talenti”, San Bartolomeo Al Mare, Italia, 26 iulie – 6 august 2010;
 14. PREMIUL I – Concursul Internaţional de Pian „Simone Delbert-Fevrier”, Nisa, Franta 30 octombrie – 6 noiembrie 2010;
 15. CERTIFICAT DE AMBASASOR AL CLUJULUI PENTRU ANUL 2010 – “Gala premiilor de excelenţă 10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii”, 15 decembrie 2010;
 16. Recital susţinut în cadrul Festivalului Naţional “Remember Enescu” – Cluj-Napoca , 19 februarie a.c.;
 17. Recital susţinut în cadrul Festivalului Naţional “Remember Enescu” – Baia-Mare , 20 februarie a.c.;
 18. DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ – Festivalul “Prietenii Muzicii/Pro Piano-Romania”, Cluj-Napoca, 25-27 februarie a.c.;
 19. Recital susţinut în cadrul Galei Premiilor Don’Or 2011, organizată de Fundaţia Comunitară Cluj, aprilie a.c.;
 20. PREMIU SPECIAL PENTRU CEA MAI BUNĂ INTERPRETARE A UNEI PIESE ROMÂNEŞTI – Festivalul “Prietenii Muzicii/Pro Piano-Romania”, Cluj-Napoca, 25-27 februarie a.c.;
 21. DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ – Festivalul “Johann Sebastian Bach”, Cluj-Napoca, 18-20 martie 2010;
 22. PREMIUL I – Concursul Naţional de Interpretare Vocal-Instrumentală “Tinere Talente”, Oradea, 14 -15 mai a.c.;
 23. Recital susţinut la Şcoala de Muzică „Augustin Bena”, Cluj-Napoca, 6 iunie a.c..

Noutăţi despre Cristiana

În data de 6 iune a.c,, Cristiana a fost invitată în cadrul emisiunii “Bună dimineaţa, Transilvania”, emisiunea fiind trasmisă în direct, unde a fost intervievată despre întreaga ei carieră artistică şi, la finalul discuţiei, a interpretat câteva piese la pian.

De asemena, în data de 16 iulie a.c., Fundaţia Comunitară Cluj a organizat o acţiune caritabillă intitulată “Swimathon 2011”, acţiune care a avut ca drept scop strângerea de fonduri pentru proiectele sociale înscrise în concurs. Pentru Cristiana a înotat eleva Radu Sonia.

În luna iunie a.c., Cristiana s-a înscris la un concurs pe internet, concurs care are ca drept premiu (pentru cel de pe locul I) o excursie de o zi împreună cu prietenii care o vor vota, prin vot on-line. Cristiana a fost fericita câştigătoare a Locului 1, excursia oferită drept premiu a fost în localitatea Şuncuiuş, judeţul Bihor. Pe lângă activitîţi de relaxare şi distracţie, organizatorii au organizat şi concursuri cu tiroliana şi tragere cu arcul.