Ciclul Primar

Echipa de Fotbal a Şcolii Gimnaziale „Iuliu Haţieganu” (PRIMAR/FETE), echipă coordonată de profesor Joldeş Nicolae. Echipa este formată din 11 sportive.
Au obţinut Premiul III la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar.

Ciclul Gimnazial

I. Echipa de baschet a CLUBULUI SPORTIV U MOBITELCO 1, Cluj-Napoca, formată din 13 sportivi, antrenaţi de profesor Iurian Mioara, profesor Popa Dan-Sergiu şi profesor Cosma Andrei, coordonaţi de profesor Cristescu Mircea.
Rezultate:
Campioni Naţionali La Minibaschet M, ediţia 2013-2014.

II. FOTBAL SPORTING, ECHIPA DE FOTBAL SPORTING (Pro Junior) Cluj, formată din 8 sportivi de la diferite şcoli din Cluj-Napoca. Elevii sunt antrenaţi de către profesor /antrenor Paul Oltean şi profesor/antrenor Antoniu Pop.
Rezultate:
Ecchipa de Fotbal SPORTING (Pro Junior) Cluj a participat la Turneul de Fotbal pentru Copii şi Juniori „NORWAYCUP”, organizat în capitala Norvegiei, OSLO.
Ajunsă la a 42-a ediţie, competiţia „CUPA NORVEGIEI” a reunit în acest an peste 1400 de echipe de fotbal, fete şi băieţi, din întreaga lume.
Echipa României a ajuns în finala competiţiei, unde au jucat cu echipa Franţei, ocupând un binemeritat loc II

Ciclul Liceal

I. Clubul Sportiv U 18 Mobitelco – Cluj-Napoca, pregătiţi de profesor Cenean Răzvan, MULTIPLI CAMPIONI NAŢONALI U 18.
ŞI
II. Echipa de fotbal tenis a CS VICTORY Cluj-Napoca, formată din BICA VASILE IONUŢ şi VARO NORBERT, pregătiţi de profesor Daniel Săsărman
Fotbal-Tenis
– Câştigarea Campionatului Naţional şi a Cupei României – Juniori, ediţia 2014.
– Au fost selecţionaţi în echipa naţională a României, care a participat la Campionatele Mondiale de la Nicosia (Cipru), unde au câştigat 4 Medalii de Aur (octombrie 2014).