Grupul de elevi de la Liceul Teologic Adventist “Maranatha”, condus de profesorul Emanuel Ungureanu

– Premiaţi şi la ediţia din 2010;

– Elevii liceului au câştigat Trofeul “Iubesc Clujul curat”, în cadrul concursului “Iubesc Clujul curat”, organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca, în data de 1 iunie a.c. Începând din acest an, concursul va avea şi un imn – imnul ecologiştilor clujeni. Câştigătorii trofeului concursului de anul acesta sunt compozitorii imnului ce va fi valabil până la următoarea ediţie a concursului. Imnul câştigător a fost interpretat pe scenă de  către elevi.

– Grupul de elevi ai Liceului Teologic Adventist “Maranatha” au fost implicaţi de-a lungul anului şcolar 2010-2011 în numeroase acţiuni şi activităţi pe teme sociale şi ecologice, dintre care putem aminti:

– Implicare majoră a grupului de elevi ai liceului şi în proiectul iniţiat de municipalitate intitulat “Parada Verde”, demonstrând că este un inamic necruţător al mizeriei şi un amic fidel a tot ceea ce înseamnă verde”, după cum declara coordonatorul grupului, prof. Emanuel Ungureanu.

– Pot fi amintite numeroase acţiuni de ecologizare pe liziera Pădurii Făget şi a pădurii Hoia, scopul acestor acţiuni fiind acela de a sensibiliza cetăţenii cu privire la protejarea mediului înconjurător.

– Plantare de arbori în diferite locaţii de pe raza municipiului Cluj-Napoca, cum ar fi în Parcul Parâng. Locul trebuie să arate ca o adevărată “oază de verdeaţă în mijlocul oraşului”. Acest parc este în grija liceului începând cu anul 2004.

– Împărţire de pliante şoferilor în zona centrală a oraşului cu mesajul: “Nu aruncaţi gunoi pe stradă”, proiect implementat de Primăria municipiului Cluj-Napoca.

– Concursuri desfăşurate în şcolile de pe raza municipiului pe teme de pictură, grafică – pe teme ecologice;

– Participarea la diferite acţiuni sociale de ajutor prin împărţirea de pachete cu alimente persoanelor în vârstă, copiilor nevoiaşi şi a celor de la casa de copii, cât şi persoanelor cu handicap, cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi a celor pascale.

– Premiul a fost oferit de către compania Con A.